In deze handleiding wordt het beheer van favorieten stapsgewijs uitgelegd.


 1. Druk in het hoofdmenu op favorieten. Het favorietenscherm wordt nu ingeladen en je krijgt een lijst van jouw favorieten te zien. 


 2. Voeg jouw huidige locatie toe als een nieuwe favoriete locatie door op het “voeg toe” icoon te drukken, rechts in de werkbalk. De locatie wordt nu op de kaart getoond. 
 3. In de werkbalk is de terugknop, de naam van de locatie en een “EDIT” knop te zien. Via EDIT kan je de naam van de locatie aanpassen alvorens deze op te slaan. 


 4. Druk op EDIT. Er verschijnt een venster waar je de nieuwe naam van de locatie kan invoeren. Voer een naam in en druk op OK. 

   


 5. Druk nu op de knop “Opslaan” onder de kaart om de locatie definitief toe te voegen aan jouw favorieten. 
 6. Er verschijnt een “Saved” popup ter bevestiging van het opslaan van jouw nieuwe favoriete locatie. Ga terug naar het favorietenoverzicht door op de terugknop te drukken. 

   


 7. Druk in het overzicht op een van jouw favorieten. De locatie wordt op de kaart getoond. Je kan ervoor kiezen om de naam te wijzigen via “EDIT”, naar de locatie te navigeren door op de navigatieknop te drukken, of terug te keren naar het overzicht met de terugknop.

   

   

 8. Jouw favorieten zijn ook beschikbaar in MyRoute-app WEB. Je kan daar favorieten in de routebewerker toevoegen als routepunten. 
 9. Druk op de terugknop om terug te keren in het overzicht. Druk nogmaals op de terugknop om terug te keren in het hoofdmenu. 

   


 10. Hiermee is de handleiding voor het gebruik van favorieten tot een einde gekomen.