Met een registratie is een deel van de functionaliteiten van MyRoute-app al gratis te gebruiken. Daarnaast kent MyRoute-app verschillende producten waarop een abonnement genomen kan worden. Hierbij is het belangrijk om in gedachten te houden dat MyRoute-app enerzijds een online routeplanner aanbiedt en anderzijds haar eigen navigatie app heeft ontwikkeld. Deze twee functionaliteiten werken goed samen maar zijn twee verschillende productenVoor meer informatie over onze abonnementen zie Producten van MyRoute-app.

Bij 'Mijn account' kunt u onder 'status' zien wat uw huidige abonnement is: MyRoute-app Basic of MyRoute-app Gold. Daarnaast ziet u helemaal onderaan de pagina, of u een abonnement heeft op MyRoute-app Navigation. U kunt een abonnement upgraden vanuit de shop of direct vanuit uw 'Mijn account' pagina.

1. Zorg er allereerst voor dat u bent ingelogd met uw MyRoute-app account (zie ook Hoe kan ik inloggen?).

2. Twee manieren om bij de 'Shop' te komen:

A. Klik op uw profielfoto en vervolgens op 'Mijn account'. U krijgt nu de onderstaande pagina te zien.

Hier ziet u wat de huidige status van uw abonnement is en tot wanneer die geldig is. Hier kunt u verschillende knoppen klikken:

• Couponcode inwisselen: Hier kunt u een code die u gekregen heeft voor een product van MyRoute-app inwisselen.
  • Verlengen: Verleng hier uw huidige abonnement.
  • Upgraden: Hiermee kunt u uw huidige abonnement upgraden. Bijvoorbeeld van MyRoute-app Basic naar MyRoute-app Gold of van MyRoute-app Gold naar MyRoute-app Gold Lifetime!

Ook staat er informatie over uw mogelijke abonnement op MyRoute-app Navigation.

• Upgraden: Ook hier kunt u klikken om het abonnement opnieuw te activeren.

Als u op één van de knoppen 'verlengen' of 'upgraden' heeft geklikt, wordt er een nieuwe pagina geopend, namelijk de 'Shop'. Lees verder bij punt drie.

B. Klik op de knop 'Shop' in de bovenste menu-balk.

3. Vervolgens wordt  onderstaand scherm geopend waarin u de keuzes moet maken voor het abonnement en de betalingswijze.

3.0. Kies voor wie u het abonnement aanschaft. Als u nog geen enkel abonnement heeft, ziet u dat alle abonnementen beschikbaar zijn. Mocht u al een abonnement hebben op één van de producten, dan is deze niet meer voor u beschikbaar in de shop. Dit houdt het zeer overzichtelijk en zorgt ervoor dat u geen dubbele of overlappende abonnementen koopt.

3.1. Wat wil je kopen? Hier ziet u de verschillende abonnementen die MyRoute-app aanbiedt. Hier kunt u altijd op 'meer info' klikken om meer te lezen over het abonnement. Ook kunt u hier klikken op 'code inwisselen' in het geval u een kortingscode heeft.

3.2. Welke prijs wil je? Per abonnement worden verschillende betalingstermijnen met bijbehorende prijs aangeboden. Hier kiest u welke prijs bij uw wensen past.

3.3. Hoe wil je betalen? Hier kiest u de betalingsmethode.

Tot slot klikt u op de grote knop 'betalen' en wordt u doorgeleid naar het betalingsscherm. Hier kunt u de betaling afronden. U kunt hier ook altijd nog annuleren.