Met een registratie is een deel van de functionaliteiten van MyRoute-app al gratis te gebruiken. Daarnaast kent MyRoute-app verschillende producten waarop een abonnement genomen kan worden. Hierbij is het belangrijk om in gedachten te houden dat MyRoute-app enerzijds een online routeplanner aanbiedt en anderzijds haar eigen navigatie app heeft ontwikkeld. Deze twee functionaliteiten werken goed samen maar zijn twee verschillende productenVoor meer informatie over onze abonnementen zie Producten van MyRoute-app.

1. Zorg er allereerst voor dat u bent ingelogd met uw MyRoute-app account (zie ook Hoe kan ik inloggen?).

2. Klik vervolgens op de knop 'Shop' in de bovenste menu-balk.

3. Vervolgens wordt  onderstaand scherm geopend waarin u de keuzes moet maken voor het abonnement en de betalingswijze.

3.0. Kies voor wie u het abonnement aanschaft. Als u nog geen enkel abonnement heeft, ziet u dat alle abonnementen beschikbaar zijn. Mocht u al een abonnement hebben op één van de producten, dan is deze niet meer voor u beschikbaar in de shop. Dit houdt het zeer overzichtelijk en zorgt ervoor dat u geen dubbele of overlappende abonnementen koopt.

3.1. Wat wil je kopen? Hier ziet u de verschillende abonnementen die MyRoute-app aanbiedt. Hier kunt u altijd op 'meer info' klikken om meer te lezen over het abonnement. Ook kunt u hier klikken op 'code inwisselen' in het geval u een kortingscode heeft.

3.2. Welke prijs wil je? Per abonnement worden verschillende betalingstermijnen met bijbehorende prijs aangeboden. Hier kiest u welke prijs bij uw wensen past.

3.3. Hoe wil je betalen? Hier kiest u de betalingsmethode.

Tot slot klikt u op de grote knop 'betalen' en wordt u doorgeleid naar het betalingsscherm. Hier kunt u de betaling afronden. U kunt hier ook altijd nog annuleren.