Met deze functionaliteit kunt u gemakkelijk de routeberekening van de verschillende kaarten met elkaar vergelijken. Dit is de eerste stap voor het universeel maken van elke route!

U kunt de route op de gekozen kaart altijd vergelijken met de routeberekening van een van de andere kaarten die MyRoute-app aanbiedt. Doe dit als volgt:

• Klik op 'Toolkit' om het drop-down menu te openen;

• Houdt uw muis over 'Vergelijk route met';

• Selecteer de kaart waarmee u de vergelijking wilt maken.

De originele routeberekening zal altijd getoond worden met een zwarte lijn. De route waarmee u vergelijkt is een gekleurde lijn (deze kleur is niet aan te passen).

Voorbeeld

In dit voorbeeld klikken we op "vergelijk route met" en vervolgens TomTom. De zwarte lijn is uw orginele route (volgens de berekening van de OpenStreetMap) en de gekleurde lijn is de calculatie volgens de TomTom kaart.

U ziet dus dat TomTom in deze wijk met de gegeven routepunten andere keuzes maakt dan de OpenStreetMap.

Vergelijking met meerdere kaarten

Het is ook mogelijk om meerdere kaarten tegelijkertijd te selecteren om te vergelijken. Hieronder ziet u een voorbeeld van dezelfde route die wordt vergeleken met zowel de HERE kaart (blauw) als met de TomTom kaart (rood):

Tips & Tricks

• U kunt de route gelijk maken voor verschillende navigatiesystemen door het toevoegen van routepunten. Hiermee kunt u deze route gemakkelijker delen met uw andere tourdeelnemers.
  • Met gebruik van de "uitbreiden" knop kunt u het aantal routepunten verhogen, waardoor de route geforceerd wordt om hetzelfde te verlopen als op een andere kaart. Hiermee zal u de route tevens meer gelijk laten verlopen.
  • Bekijk ook de onderstaande video uit onze Videocursus voor een beeldende uitleg!

Video uitleg