Wanneer u een route maakt op basis van een eerder gereden tracklog kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw nieuwe route te vergelijken met de originele tracklog. Op deze manier kunt u eventuele afwijkingen makkelijk zichtbaar maken om zo, waar nodig, uw route aan te passen.

De originele track vergelijken met uw route

Om de originele tracklog te kunnen vergelijken met uw route kunt u gebruik maken van de volgende stappen:

1. Klik eerst op de tracklogs tab aan de linker zijde van het scherm.

2. Klik op "add" en selecteer de tracklog die u als overlay over uw route heen wil plaatsen.

1. De oorspronkelijke tracklog is toegevoegd. Dit is de rode lijn.

2. Om de kleur van de lijn (rood) te veranderen, klik dan op het gekleurde kubusje.

3. Om nog een tracklog toe te voegen, klik op "Toevoegen".

4. U kunt zien dat de route hier afwijkt van de oorspronkelijke tracklog.

5. Om de tracklog uit de route te verwijderen, klik dan op het kruisje.