Binnen MyRoute App is het mogelijk om meerdere routes aan elkaar te voegen of met elkaar te vergelijken.

Open een bestaande route of creëer een nieuwe route:

1. Klik op de "Routes" tab om te beginnen.

2. Klik op "Toevoegen" om de toe te voegen route te gaan zoeken.

Er zal vervolgens een lijst verschijnen van de routes die binnen uw profiel staan. U kunt dus alleen routes vergelijken wanneer deze binnen uw routelijst staan.

Selecteer een route die u wilt vergelijken met uw huidige route

De tweede route zal nu zichtbaar worden op uw eerste route. Let op: u kunt meer dan 2 routes tegelijkertijd weergeven indien u dit wenst!

1. De toegevoegde route in het rood.

2. U kunt de kleur van uw extra weergegeven routes aanpassen door op het gekleurde vakje onder de routenaam te klikken en een andere kleur te selecteren

3. Klik hier om de route te verwijderen van de kaart.

4. Door hier te klikken kunt u de route gelijk toevoegen aan uw huidige route. U kunt de geselecteerde route op twee manieren toevoegen

1. Vooraan de route

2. Achteraan de route

5. Klik hier om nog een route toe te voegen.

Vervolg kleur routelijn van getoonde route aanpassen:

U kunt de kleur van uw extra weergegeven routes aanpassen door op het gekleurde vakje onder de routenaam te klikken en een andere kleur te selecteren.

In dit voorbeeld is blauw gekozen als alternatieve kleur voor de route: