Met MyRoute-app Video kunnen gebruikers een automatisch gegenereerde video maken van hun routes en tracklogs, deze op een leuke manier delen en terugzien in hun profiel. Bekijk hier onze trailer voor een eerste beeld van MyRoute-app Video!

U vind MyRoute-app Video onder uw 'Profiel'.

Hoe werkt het?

Als u de pagina 'Video' geopend heeft, ziet u een overzicht van al uw gemaakte video's. Hier is ook de mogelijkheid om een nieuwe video te maken.

• Klik op 'Nieuwe video toevoegen' om een nieuwe video te maken.

Vervolgens krijgt u een u een pop-up menu waarin u de volgende opties krijgt:

1. Kies of u in de linkerkolom uw tracklogs of uw routes getoond wilt zien.
    Tracklogs zijn de registraties die u met MyRoute-app Mobile of MyRoute-app Navigation heeft gemaakt van een rit die u hebt gereden.
    Routes zijn de routebestanden uit uw routelijst van MyRoute-app.
  2. Hier ziet u de lijst met tracks/routes uit uw lijsten. U kunt hier de gewenste route of track selecteren waarvan u een filmpje wilt maken.
  3. Tot slot klikt u op de knop 'Selecteer en render'. Het filmpje zal nu voor u gemaakt worden. Dit kan even duren (duur afhankelijk van de lengte van de route).

Het resultaat

Na even wachten (afhankelijk van lengte van route/tracklog), zal de video in het overzicht te zien zijn. U kunt deze vervolgens afspelen en bekijken.

Met de icoontjes in de onderste grijze balk van de video, kunt u van links naar rechts de volgende dingen:

• Afspelen/Pauzeren van de video;
  • Geluidsvolume van de muziek aanpassen;
  • Duur van de video zien en desgewenst doorspoelen;
  • Functie 'In beeld afspelen' activeren;
  • Scherm op volledige grootte openen.

Leuk om te weten!

• Bij tracklogs worden gemaakte 'Momenten' met foto's, automatisch in de video opgenomen. Hierop wordt ingezoomd.
  • Bij routes wordt op routepunten ingezoomd die een beschrijving bevatten.
  • Je kan de video gemakkelijk delen met de hieronder aangegeven knop. Je kunt delen op Twitter, Facebook, E-mail en met een link. Tot slot is het ook mogelijk om de video te downloaden, dan is de video dus te gebruiken in bijvoorbeeld een uitgebreide vakantievideo!

Hoe krijg ik deze mogelijkheid?

MyRoute-app Video is een apart abonnement dat in de shop van MyRoute-app af te sluiten is. Als u een MyRoute-app All-in-One abonnement heeft, zit MyRoute-app Video hier automatisch bij in. Heeft u deze abonnementen nog niet, dan krijgt u na het klikken op 'Video' in uw profiel, onderstaande pagina. Hier ziet u dus een aantal voorbeelden. Met de aangegeven knoppen kunt u uw abonnement aanschaffen.

Voor meer informatie over het aanschaffen van nieuwe abonnementen kunt u kijken naar de handleiding Hoe kan ik een abonnement aanschaffen?.