MyRoute-app is een routeplanner met een sociaal aspect. Met vele ontwikkelingen is het niet alleen bij een routeplanner gebleven maar MyRoute-app heeft verschillende aspecten ontwikkeld om het plannen, rijden en delen van routes zo leuk mogelijk te maken!

In dit korte overzicht lees je meer over onze abonnementen en wordt ook aandacht besteed aan de vernieuwde terminologie die op onze website gebruikt wordt.

Welke aspecten kent MyRoute-app?

MyRoute-app biedt, naast een uitgebreid sociaal platform, kort gezegd drie functionaliteiten aan:

• Een online routeplanner;
  • Een navigatie app;
  • Het maken van video's van routes en gereden tracklogs.

Dit zijn ook de drie aspecten waarvoor wij drie verschillende abonnementen hebben ontwikkeld. Voor de rest is het volledige sociale aspect van MyRoute-app gratis te gebruiken, in een handomdraai maak je een account aan waarmee iedereen aan de slag kan om leuke routes te maken! Zie ook de handleiding: Hoe kan ik mij registeren op MyRoute-app?

Wat is dan het verschil tussen de verschillende abonnementen?

Alle abonnementen staan ook op onze producten pagina uitgebreid beschreven! Eerst hanteerden wij andere namen voor onze abonnementen. De vernieuwde namen brengen hopelijk meer duidelijkheid in waar de abonnementen betrekking op hebben. De inhoud van alle abonnementen zijn gelijk gebleven!

Kort de oude en de nieuwe namen naast elkaar!

• MyRoute-app Basic > MRA Routeplanner Basic
  • MyRoute-app Gold > MRA Routeplanner Gold
  • MyRoute-app Navigation > MRA Navigation
  • MyRoute-app All-in-one > MRA All-in-one

MRA Routeplanner: Basic & Gold

Onze online routeplanner is voor iedereen met een MyRoute-app account gratis te gebruiken. Je hebt dan zoals we noemen een MRA Routeplanner Basic account.

Met MRA Routeplanner Gold heeft u meer uitgebreide toegang tot verschillende toepassingen bij het routes maken. We hebben het verschil tussen Basic en Gold ook in beeld gebracht in een filmpje.

Voor dit abonnement bieden wij als enige een Lifetime optie aan. Het is dus mogelijk om MRA Routeplanner Gold Lifetime aan te schaffen. Hiermee heeft u levenslange toegang tot alle huidige en nieuwe aspecten van de toepassingen binnen de route planner van MyRoute-app!

MRA Navigation

Voor het gebruiken van de navigatie app van MyRoute-app is een abonnement nodig, namelijk MRA Navigation.

Voor meer informatie over MRA Navigation kunt u bijvoorbeeld ook onze webinar bekijken!

MRA Video

Met MRA Video kunt u leuke video's maken van u gemaakte routes of gereden tracks. Hiervoor is het abonnement MRA Video nodig.

Het is niet noodzakelijk om een van de andere abonnementen te hebben om leuke video te maken. Het maken van tracklogs is bijvoorbeeld altijd mogelijk, ook met een MRA Routeplanner Basic account. U kunt namelijk vanuit de mobiele app van MyRoute-app ook tracklogs maken! Meer daarover vind u ook in onze andere handleidingen.

MRA All-in-one

Dit abonnement behelst precies wat het zegt: alles-in-een. Met dit totaal pakket krijgt u dus toegang tot MRA Routeplanner Gold, MRA Navigation en MRA Video.

Wat betekent dan...

Er zijn een aantal begrippen, naast de hiervoor toegelichte namen van abonnementen, die we graag ophelderen:

• MyRoute-app Web: Hiermee duiden we de online omgeving aan waarbinnen gebruikers toegang hebben tot het Routelab, hun profiel, de RouteXpert Bibliotheek en alle andere sociale aspecten van MyRoute-app. Dit heet zo omdat het heel praktisch gezien op een website is.
  • MyRoute-app Mobile: Dit is onze applicatie voor op de telefoon. Deze is te gebruiken met zowel MRA Routeplanner Basic als MRA Routeplanner Gold. In deze app kunt u bijvoorbeeld tracklogs maken. Met de app kunt u ook onder andere routes maken en de bibliotheek bekijken. Het is niet mogelijk om met deze app actieve navigatie te starten.

Overige vragen

• Kan MRA All-in-one ook als Lifetime abonnement aangeschaft worden? Nee dit is niet mogelijk. Alleen MRA Routeplanner Gold kunnen wij levenslang aanbieden.
  • Waarom kan ik met een MRA Routeplanner Gold Lifetime geen MRA All-in-one aanschaffen? In het MRA All-in-one account zit het betaalde abonnement voor MRA Routeplanner opgenomen. Met het huidige abonnement van MRA Routeplanner Gold Lifetime heeft u hier al toegang toe. U zou dan dus dubbel betalen voor een functionaliteit en dat willen we graag voorkomen!
  • Waarom heb ik met mijn MRA Routeplanner Gold Lifetime geen toegang tot MRA Navigatie? Met het abonnement MRA Routeplanner Gold heeft u toegang tot alle toepassingen van de online routeplanner van MyRoute-app. Onze navigatie app is een andere functionaliteit waarvoor een apart abonnement nodig is.
  • Waarom zijn alle abonnementen los en niet gewoon alles samen? Veel verschillende mensen hebben vele verschillende wensen. Daarom zorgen wij er graag voor dat iedereen zo specifiek mogelijk kan kiezen wat zij willen aanschaffen. Voor degene die alles willen, hebben we natuurlijk het MRA All-in-one pakket!