MyRoute-app biedt verschillende kaarten aan om routes op te plannen. Dit zijn de kaarten waarop de routeberekening wordt gedaan.

• Standaard (OpenStreetMap)
    Populaire kaart die door veel online routeplanners wordt gebruikt. Maakt gebruik van OpenStreetMap-gegevens. Een goede optie om mee te beginnen.
  • TomTom - Gold
    Precies zoals op de TomTom-apparaten, dus niet te missen als je met een TomTom gaat rijden en afwijkingen wilt voorkomen. In de toolkit zijn uitgebreide route opties beschikbaar, waarmee je routes nog makkelijker kunt maken.
  • HERE (MRA Navigation/Garmin) - Gold
    Deze kaart wordt gebruikt bij MyRoute-app Navigation en komt meestal overeen met de routeberekening op Garmin-apparaten. Deze mooie kaart heeft in de toolkit de handige optie om seizoensafsluitingen te voorkomen.

Tip 1: Heb je een favoriete kaart en wil je deze altijd gebruiken voor nieuwe routes? Klik onderaan het menu op de optie "Gebruik altijd deze kaart voor nieuwe routes".

Tip 2: Als je de routeberekening van de ene kaart wilt, maar een andere kaart wilt zien kan dat ook! Gebruik hiervoor de 'kaartlagen'-knop rechtsboven in de routebewerker. Voor meer informatie over de kaartlagen, zie Handleiding 'Kaartlagen'.

Tip 3: Gold-gebruikers kunnen in de toolkit de routeberekening van kaarten met elkaar vergelijken zonder van kaart te wisselen. Verschillen in de route worden meteen zichtbaar door uit elkaar lopende routelijnen. Heel handig als je routes voor een grote groep plant! Voor meer informatie hierover kunt u kijken in de Handleiding 'Routeberekening vergelijken'.